Ragyogás-IM Kft. …minden ami kert…
+36 20 460 28 68
+36 20 429 91 97
Menü

Kertépítés - Kerttervezés

Kertünk tervezésekor legelőször döntsük el: Mit szeretnénk? A cél nyilvánvalónak tűnhet, mégis könnyű megfeledkezni róla, mert elvakíthatnak a megfelelő adottságok-egy szögletes telek, faház, kis tó-, és akkor sohasem tudjuk megvalósítani álmaink kertjét.

Amikor megbízást kapunk ügyfeleinktől, első dolgunk az, hogy alaposan kikérdezzük őket önmagukról. Hogyan élnek: egyedül, partnerükkel vagy családjukkal? Milyen idősek a gyerekek? Tartanak állatokat? A népes bulikat szeretik inkább, vagy a meghitt asztaltársaságot szűk, baráti körben? Fokozatosan kirajzolódik bennünk az életmódjuk, és lassan megértjük, mire vágynak. Csak ezen a ponton tudjuk elkezdeni a házukat körülvevő tér tervezését.

Álmaink kertje lehet szabadtéri ebédlő, amelyet illatos virágok vesznek körül, vagy csöndes, buja növények közt megbúvó zug.

Amikor megvan, mit szeretnénk, készítsünk olyan listát, hogy mire van szűkségünk. Ne kapkodjuk el a dolgot, és ne felejtsünk ki semmi lényegeset. Nehéz-és sokkal drágább lehet egy tároló kialakítása az után, hogy az építési munkák befejeződtek, éppen ezért vegyünk fel mindent a listára mindent, amire csak szükségünk lehet a kertben.

Mindenkinek van egyéni stílusa, amely meghatározza, hogyan mutatjuk meg magunkat a világnak, milyen ruhákat vásárolunk, milyen autót vezetünk, és hogyan díszítjük otthonunkat. Ugyanez vonatkozik a külső környezetünkre.

Kertünk stílusa azt tükrözze, mi szerez örömet nekünk.

 

kertépítés debrecen